dubbelve snackar

I'm sorry enkelve. I'm not more then a human. and in a way that I even don't know, it have become a relaxing way to make the school. i know it sound strange. 
I want want want to go togheter with you. Dose it matter for you? tell me so I know what to do.
Förlåt för min dåliga engelska.. hiih

Gud vad mitt liv står still

Jag tycks gå rundt i någon cirkel. ond sådan. där det enda jag orkar göra är... ingenting! Ain't that good? Snart är sommaren här och jag drunkar snart i saker som jag måste göra. MÅSTEN! Jag avskyr det, rent av HATAR det! Men vem kan ändra på det? Jag vet inte.
Och ärligt. Min kärlekssida suger! Fast ändå trivs jag med att vara singel. Är jag konstig för det? Jag pallar inte supa mig redlös, pusha bubsen för att sedan gå ner till baren och hitta mig kvällens ragg som jag sedan ska gå hem och knulla upp och ner hela natten lång så jag dagen efter har så ont mellanbena så jag inte kan sitta ner normalt. eller det kanske var till att ta i..!?
Jag älskar ragg, små oskyldiga pirriga ragg. Men är jag för kräsen för att se dem eller står dem rakt framför mig? Don't know. Åter igen till inlägget "vad är rätt och fel", killen jag pratade om där står nog framför ögonen på mig, men jag kan inte, jag får inte.. För det är "förbjudet". Jag är i och för sig inte intresserad av honom, (vad jag vet), men han är en sjukt rolig och härig människa. Vi var tidigare bra kompisar, snackade i telefon, träffades nån gång osv. men det var ett tag sedan. Det hände nämligen en sak, but nobody know! Ajja, får väl öppna ögonen på riktigt, det är ju sommar snart. Vältränade, solbrända magar, mums I like.

framgång - enkelve

Vädret börjar arta sig inför sommaren, likaså mitt och M's förhållande. Eller förhållande och förhållande, vi har ju inget förhållande - än. Men vem vet vad det blir för förhållande egentligen. Jag letar inte direkt efter något seriöst och långvarigt, det har jag haft alldeles för länge, och för att ge mig in på något sånt måste det kännas helt rätt. Just nu tycker jag dock (som tur är) att vi mer ligger på en flörtnivå, ni vet en sån nivå där man planerar att man ska ligga nära varandra när man kollar på film nästa gång. Jag gillar den nivån...

Vi får se hur det blir när vi träffas nästa gång, som faktiskt blir i helgen. Ska kolla på någon bra film, och jag har en känsla av det inte bara blir filmtittande. Jag hoppas det i alla fall.. fan vad länge jag har väntat på ett sånt här tillfälle egentligen. Och nu är det alldeles tillåtet dessutom. Herregud, det här är konstigt. Verkligen konstigt.

RSS 2.0